Premium Diet Gold DeHerbs

Rahsia Mendapatkan Berat Badan Idaman Anda Dengan Premium Diet Gold. Buang Lemak Berlebihan Yang Ada Di Badan Anda Dengan Makanan Kesihatan 100% Diekstrak Dari Tumbuh-tumbuhan Ini.

Premium Diet Gold De Herbs

(dulu dikenali sebagai Premium Diet Plus Fibre)

premium diet gold

Produk Ini Untuk Siapa?

1) Lelaki dan wanita yang ingin menguruskan badan
2) Lelaki dan wanita berperut buncit
3) Lelaki dan wanita yang mempunyai saiz lengan, pinggang, punggung dan peha yang besar
4) Lelaki dan wanita yang mempunyai selera makan yang tinggi

Khasiat & Manfaat Premium Diet Plus Fibre Untuk Anda:

1) Membuang lemak yang tidak diperlukan badan
2) Antioksidan dan menyahtoksik dalam sistem pencernaan
3) Sesuai untuk kegunaan lelaki dan wanita
4) Simpan di tempat yang kering pada suhu bilik
5) Tidak digalakan bagi wanita yang hamil
6) Mengurangkan selera makan dan memberikan rasa kenyang sepanjang hari
7) Membantu mengecilkan lengan, pinggang, punggung dan peha
8.  Membantu mengempiskan perut yang buncit

Nota:

  • Tindak balas seawal 5 jam, ketika membuang air besar; akan mengeluarkan lender, minyak & toksik yang berlebihan.
  • Kesan dapat dilihat bermula dari hari ke 7 (untuk mereka yang berat badan 70kg ke-atas, ambil 2 paket sehari & banyakkan minum air putih)

Cara Penggunaan Premium Diet Plus Fibre DeHerbs:

  • Campurkan 1 sachet ke dalam 1/2 cawan air suam & kacau hingga larut. Tambahkan air suam/sejuk, minum segera.
  • Banyakkan minum air kosong.
  • Ambil 1 x sehari sahaja selepas makan.

Kandungan Premium Diet Plus Fibre:

  • Wheat Fibre bermanfaat untuk melancarkan fungsi pencernaan.
  • Oat Fibre terdiri daripada peratusan kompleks karbohidrat yang tinggi.Ia juga bersifat rendah lemak secara semulajadi dan bermanfaat untuk melancarkan fungsi pencernaan.
  • Apple Fibre serat yang terkandung untuk melancarkan fungsi pencernaan.
  • Physillium Husk kaya dengan fiber. Secara traditional, ia digunakan untuk mengatasi sembelit. Ia juga berpotensi untuk mengurangkan kolesterol dalam darah.
  • Senna Leaf dapat menghilangkan sembelit. Ia sangat efektif dalam melarutkan lemak dan racun untuk mengembalikan kesegaran tubuh.
  • Strawberry Extract, Sugar and Apple Flavour

Maklumat Lain Premium Diet Plus Fibre

  • Simpan di tempat yang kering pada suhu bilik.
  • Tidak digalakkan bagi wanita yang mengandung.
  • Premium Diet Plus Fibre ini juga boleh diamalkan oleh ibu-ibu yang sedang menyusukan anak. Juga boleh diambil oleh wanita yang dalam period dengan syarat banyakkan minum air ya untuk gantikan air yang hilang daripada tubuh.
  • Isipadu/Berat Premium Diet Plus FibrePlus: 15 gram x 10 sachet

1 kotak ada 10 sachet

Testimoni Pengguna Premium Diet Plus Fibre

testimoni premium diet

kuruskan badan

HARGA SEUNIT

RM 38.00 SAHAJA.

PROMOSI: 2 UNIT RM 70 SAHAJA

Promosi Pakej Slimming D’Herbs

1 unit Krim Panas Makbul Munajat + 3 unit Premium Diet Fibre Plus

Harga Sebenar: RM 142.70

Harga Promosi: RM 130.oo sahaja

tempah-sekarang

About alamdunia

Berkongsi Sesuatu Yang Indah Untuk Rakyat Malaysia
This entry was posted in Produk Diet and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

36 Responses to Premium Diet Gold DeHerbs

  1. Pingback: Krim Panas Makbul Munajat | Kedai Online Produk D'Herbs

  2. satu kotak ada berapa sachet?

  3. seroja says:

    saya sedang menggunakan fiber diet premium ni sekarang..1 kotak ada 10 sachet… jadi dapat la untuk 10 hari.. insyaallah dengan mengamalkan gaya pemakanan dan senaman yang betul dapat kurangkan berat badan berlebihan…tahun lepas saya dah pernah guna..dapat turun 5kg juga dalam masa sebulan setengah… tapi dah lama xguna badan naik balik sebab xjaga makan..now cuba lagi sekali.. huhuhuhu.. hrap2 kali ni dengan kesedaran lebih dapat mengekalkan berat badan🙂

    • alamdunia says:

      terima kasih seroja kerana berkongsi pengalaman anda. betul apa yg dikatakan beliau. senaman dan jaga pemakanan juga penting disamping mengamalkan supplement seperti premium diet fibre ni.

  4. ena says:

    dulu saya pernah gune premium diet ni dalam masa sebulan.seluar rasa longgar sedikit.tp saya stop sebab asyik buang air.sekarang badan saya dah mcm bentuk pea…so saya rasa nak mencuba lg sekali produk ni..hope berkesan

  5. yes says:

    baru nak cuba 69kg

  6. hidayah says:

    saya br nk mencube…
    1kotak de bpe…so 1 bulan nk pakai bpe kotak…
    time period kne truskan or stop smntare mcm produk lain-lain??
    selalunyer brape lama akan nampak kesan??
    harap krn byak sgt pertanyaan…

    • nieta says:

      minuman perasa apa

    • alamdunia says:

      salam hidayah, 1 kotak ada 10 sachet. utk 1 bulan, 30 hari so perlu ambil 30 sachet = 3 kotak. Tapi bergantung kepada anda juga. tiada paksaan utk ambil 3 kotak. boleh cuba 1 kotak dulu. boleh diambil oleh wanita yang dalam period dengan syarat banyakkan minum air ya untuk gantikan air yang hilang daripada tubuh.

  7. nana says:

    ASSAlamualaikum , lau umur 13 taon dgn 16 taon boleh pkai premium diet plus fibre nie x ?

  8. anyss says:

    Salam, Sya baru je guna premium diet plus ni, rasa enak, baru je minum, tp jap tak minum,. jap minum. tp yang bestnye, waktu buang air besar, terkejut tgk mcm ade minyak toksid. jadi betullah, Premium Diet plus ni mengeluarkan minyak n toksid dalam badan. ape2 pun puas hati coz sebelum ni susah nk buang air besar, now, hari2 buang air besar.

  9. annur says:

    salam saya baru start semalam..so saya nak tanya waktu mana yg terbaik untuk minum ..sebelum tidur atau selepas sarapan pg? mcm mana cara pemakanan yang terbaik untuk mendapat hasil yg baik?

  10. fifa says:

    ramai org kata ok skung sya cuba n
    bdn saya dh rasa ringan sikit …….thanks dherbs i love dherbs ….

  11. fnaz says:

    Xsmpai 2kotak berat sy turun 65>60:-)

  12. tnaaqiesya says:

    Baru guna 1kotak brt bdn sy trn 6kg.dr 90kg.dherb trbaik.now dah promote kat member2.

  13. ema says:

    As salam,,,sy nk bli 1ktk je blh ke? Harga brp?

  14. Diya says:

    package di atas still available x??

  15. Thirah Adam says:

    salam,promosi ni ada lgi x??

  16. roslina says:

    salam…adakah kte kne minum selepas sarapan pagi je dan waktu tengahari perlukah kte diet dan banyakkan minum air kosong je…nak tau

  17. Lismaliza Mohd Fadzil says:

    salam… waktu bila yg sesuai d makan siang or malam

  18. baby panda says:

    salam sy nk tnya kalau xdiet dn ambl diet gold blh ke n brkesan x

  19. nana says:

    Klu amek then brat dh ideal,kta stop..ad side effect x?kna mkn ary2 or selang shary??

  20. nieyrah says:

    Assalam..nk sruh post ke rmah bleh x..sya stay kulim..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s