Lipstick Collagen Treatment

Rahsia Bibir Seksi, Mungil, Kemerah-merahan Secara Semulajadi Dengan Lipstick Collagen Treatment. Kini Anda Mampu Tersenyum Dengan Lebih Menawan & Lebih Yakin Berbicara Setiap Saat

Lipstick Collagen Treatment

(Pelembab & Pemerah Bibir Berkolagen)

lipstick collagen

Bibir kering, gincu tidak tahan lama, mengelupas, sensitif, gelap dan tidak menarik jangan bimbang dengan gincu rawatan d’herbs anda akan memiliki bibir yang seksi, muggil serta kemerah-merahan secara semulajadi.

Fungsi :

1) Sebagai penyeri bibir semulajadi mengikut suhu badan dan darah
2) Melembabkan bibir yang kering dan merekah
3) Sesuai juga untuk bibir yang gelap akibat merokok dan faktor keturunan
4) Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita
5) Simpan di tempat yang bersuhu bilik (30′-35′C)

TESTIMONI PENGGUNA LIPSTICK COLLAGEN TREATMENT

Azira – Shah Alam
setelah mencuba lipstik rawatan ini masalah bibir merekah, mengelupas dan sensetif tiada lagi.. malah rakan2 saya geram melihat bibir saya yang seksi dan munggil.. saya akan menjadi pengguna setia produk ini.

Rina – Kuala Lumpur
bibir saya berwarna gelap dan kering..setelah mencuba lipstik collagen, bibir saya lembab dan berwarna merah jambu secara semulajadi.

Amalina – yey yey nak cerita pengalaman saya sendiri menggunakan lipstick collagen treatment d’herbs ni bibir jadi lembab, munggil, bibir jadi penuh, dh terasa mcm mulut angelina jolie plak, seksi gituu… pastu yg syoknya bibir jd pink semulajadi.suka sgt & yg paling sy suka bibir jd licin je seolah2 mcm pakai scrub je kt bibir…

4 mei 2011 – “saya pakai lipstick collagen ni masa kat rumah, suami balik keje terus tegur..”aik apsal bibir merah seksi ni…geram tgk”….memang puas hatiii, suka betul saya..hehehehe”

1 mei 2011 -Puan Ros Rca said – akhirnya jumpa juga dgn lipstick yang sesuai dgn bibir saya …happy sgt2. kalau sebelum ni bila pakai lipstick lain bibir kering n selalu sakit tapi bila guna lipstick collogen ni rasa lembab je bibir n macam letak minyak plak . warna pun tahan lama n kekal cantik walau duk kat panas n aircond…tq ye :):)

9 mei 2011 Mid Min – saya dh dpt smlam…best giler pkai lipstik tu…bibir x kering..kulit dh x mnglupas mcm biasa…tq lina..yg lg syok dh cuci bibir bersih pn…masih kemerah-merahan gitu…

HARGA SEUNIT

RM 25.00 SAHAJA

tempah-sekarang

About these ads

About alamdunia

Berkongsi Sesuatu Yang Indah Untuk Rakyat Malaysia
This entry was posted in Produk Lipstik Kolagen and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

12 Responses to Lipstick Collagen Treatment

  1. CT says:

    Teringin nak try laaa!!!.. nak bibir sihat semulajadi selain menggunakan gloss!!.. hehehe!!..

  2. yana says:

    cmne nk tmpah

  3. yana says:

    kalau tempah cepat x sampai?dalam wpe hri

  4. Lynne says:

    kalau tak tempah online, kat johor ada cawangan untuk dibeli tak ?

  5. darling says:

    kat johor ada stokis d’herds tak ?

  6. ummi says:

    salam sis,klau nak beli dlm 5pcs der less x??

  7. jamaliah says:

    dulu saya xboleh pakai lipstik mesti muntah tp dgn lipstik dherbs alhamdulillah ok jer sbb xde rasa apa2 @ x melekit….tq Dherbs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s